بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

تراژدی دردناک ربودن دختر و پسر ۳ و ۵ ساله | دختر خردسال جان داد

  • کد خبر: ۱۳۳۱۰۳
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۱
تراژدی دردناک ربودن دختر و پسر ۳ و ۵ ساله | دختر خردسال جان داد
دختر تهرانی پس از ربوده شدن جسدش در بوستان ولایت پیدا و ماموریت ویژه به دستور بازپرس ویژه قتل تهران صادر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ۱۱ آبان ماه امسال پدر و مادر عرفان و صاحبه ربوده شدن این ۲ کودک را از خانه شان واقع در جنوب تهران به ماموران پلیس گزارش دادند.

مادر دو کودک در توضیح نحوه ربوده شدن فرزندانش به پلیس گفت: «وسط روز در خانه با فرزندانم تنها بودم که ۲ خانم ناشناس مقابل در خانه مان آمدند. آن‌ها خودشان را نیکوکار معرفی کردند و گفتند از طرف یک موسسه خیریه مراجعه کرده اند و با شناسایی خانواده‌های بی بضاعت اقدام به خرید کفش برای کودکان خردسال می‌کنند. بعد از من خواستند یک جفت کفش فرزندانم را به آن‌ها نشان دهم تا از روی آن شماره کفش را ببینند. من به داخل خانه رفتم و لای در باز بود که یکدفعه آن‌ها داخل خانه آمدند و در چشم بر هم زدنی فرزندانم را بغل کرده و فرار کردند.»

تحقیقات برای یافتن ردی از دختر خردسال ۳ ساله به نام صاحبه و برادر ۵ ساله اش به نام عرفان آغاز شد. در همین حال فردی با صدای کامپیوتری شده که قابل شناسایی نبود با پدر و مادر کودکان خردسال تماس می‌گرفت و از آن‌ها تقاضای یک میلیارد پول نقد می‌کرد.

تا اینکه شب گذشته پیکر نیمه جان صاحبه و عرفان در بوستان ولایت پیدا شد و با گزارش مردمی نیرو‌های پلیس و امدادگران اورژانس در محل حاضر شدند.

دختر خردسال قبل از رسیدن به بیمارستان بهارلو جان خود را از دست داد و به قتل رسید و عرفان نیز با حال وخیم در بیمارستان بستری شد و چند ساعتی بعد ترخیص شد.

به این ترتیب رسیدگی به پرونده قتل در دستور کار محمدتقی شعبانی بازپرس کشیک قتل پایتخت قرار گرفت. بررسی‌های اولیه حمایت از آن دارد که علت مرگ صاحبه خفگی یا خوراندن مواد مخدر است، اما هنوز علت دقیق مرگ مشخص نیست.

با دستور بازپرس جنایی جسد برای معاینه دقیق و مشخص شدن علت تامه فوت به پزشکی قانونی منتقل شد. همچنین در تحقیقات به عمل آمده مرد جوانی که احتمال می‌رود با ۲ زن جوان آدم ربا ارتباط داشته باشد به عنوان یکی از مظنونان پرونده بازداشت شده است، اما در حال حاضر منکر هر گونه ارتباط با آدم ربایان است.

بنا بر این گزارش؛ تحقیقات برای روشن شدن راز ماجرا در شعبه دهم دادسرای جنایی تهران در جریان است.

منبع:: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->